Nemetorszag Arviz : Az utcákon hömpölyög a víz, a lakóházak nem bírják a terhelést, a hirtelen zúduló víztől több.

Nemetorszag Arviz : Az utcákon hömpölyög a víz, a lakóházak nem bírják a terhelést, a hirtelen zúduló víztől több.. A rendőrség szerint a helyzet átláthatatlan. A kedden kezdődött özönvízszerű esőzés miatt az. Döbbenetes képek a németországi árvízről. Orbán viktor segítséget ajánlott németországnak. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója.

Tizenöt éve nem volt ilyenre az országban. Szükségállapotot hírdettek bajoroszág egy részén. Tovább folyik a mentés a pusztító áradások sújtotta németországi területeken, míg több régióban már a károk felmérése zajlik. Németországban legalább nyolcvan halálos áldozata van az ország nyugati részén történt áradásoknak, és több tucat ember hollétéről nem tudnak a hatóságok. In these difficult hours our hearts go out to all the people who lost their loved.

Kee Sv6tb68erm
Kee Sv6tb68erm from ujszo.com
Több németországi tartományban is hatalmas árvizek vannak. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Brutális árvíz pusztít németországban, sokan meghaltak. Brutális természeti katasztrófa sújtja németországot. (két nap alatt leesett egy hónapra elég. | @mesematka antworten aki tud segítsen! Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.

A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója.

Brutális árvíz pusztít németországban, sokan meghaltak. Legalább nyolcvan halálos áldozata van a németország nyugati részén történt áradásoknak, és több tucat ember hollétéről nem tudni a hatóságok péntek reggeli összesítése szerint. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. A németországot délkeletről északnyugat felé, 727. Meghaladta a kilencvenet az áldozatok száma. Az időjárási viszonyok az előrejelzés szerint a hétvégéig nem változnak érdemben, sőt, péntekre várják a legnagyobb csapadékmennyiséget. A meteorológusok szerint részben „a rendszer monumentális kudarca felel a több mint 180 halálesetért és a milliárdos károkért, amit a sok eső miatti árvíz okozott. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója. A kedden kezdődött özönvízszerű esőzés miatt az. Tovább folyik a mentés a pusztító áradások sújtotta németországi területeken, míg több régióban már a károk felmérése zajlik. Németország egyik legrégebbi és történelmileg legjelentősebb városa augsburg. A kölnhöz közeli euskircheni régióban az ár autókat sodort el és fákat tépett ki, 8 emberrel végezve. | @mesematka antworten aki tud segítsen!

A kölnhöz közeli euskircheni régióban az ár autókat sodort el és fákat tépett ki, 8 emberrel végezve. Száz fölé emelkedett a németországi áradások halálos áldozatainak száma a hatóságok pénteki adatai szerint. Németországban legalább nyolcvan halálos áldozata van az ország nyugati részén történt áradásoknak, és több tucat ember hollétéről nem tudnak a hatóságok. Tömegével evakuálják a németeket, miután az árvíz komplett házakat mosott el. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel.

S Bh Rihmltzrm
S Bh Rihmltzrm from magyarnemzet.hu
This is a drone video of #ahrweiler in rhineland palatinate showing the brutal force of the devastating floods that are ravaging parts of 🇩🇪🇧🇪🇳🇱and 🇱🇺. | @mesematka antworten aki tud segítsen! Meghaladta a kilencvenet az áldozatok száma. Brutális árvíz pusztít németországban, sokan meghaltak. Tovább emelkedett a németországot, belgiumot és hollandiát sújtó áradások halálos áldozatainak száma. Tovább folyik a mentés a pusztító áradások sújtotta németországi területeken, míg több régióban már a károk felmérése zajlik. Megkezdődött a károk felmérése németországban és belgiumban. Orbán viktor segítséget ajánlott németországnak.

A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója.

Az árvíznek halálos áldozatai is vannak, több tucat embert még keresnek. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. (két nap alatt leesett egy hónapra elég. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója. Tovább nőtt a németország nyugati részét érintő áradások halálos áldozatainak hivatalos száma. Reality (@feetundy) rövid videót készített a tiktokon ezzel a zenével: Schuld településen további 25 épület rogyadozik. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Egyelőre nem tudni, mekkora a kár, de biztos, hogy jelentős. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.iratkozzon fel csatornánkra: Az áradásokat a bernd nevű ciklon okozta, amely németország területének több mint 50 százalékát. | @mesematka antworten aki tud segítsen! This is a drone video of #ahrweiler in rhineland palatinate showing the brutal force of the devastating floods that are ravaging parts of 🇩🇪🇧🇪🇳🇱and 🇱🇺.

In these difficult hours our hearts go out to all the people who lost their loved. Az áldozatok pontos számát most még megbecsülni sem tudják. Nem tud mást tenni az ember, mint sírni. Több mint száz halálos áldozata van már németországban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásoknak, a mentési munkálatoknak köszönhetően azonban folyamatosan kerülnek elő emberek az összedőlt házak alól is. Egyelőre nem tudni, mekkora a kár, de biztos, hogy jelentős.

C0bjeflbedmbsm
C0bjeflbedmbsm from cdn.nwmgroups.hu
A kedden kezdődött özönvízszerű esőzés miatt az. Tömegével evakuálják a németeket, miután az árvíz komplett házakat mosott el. | @mesematka antworten aki tud segítsen! Több mint száz halálos áldozata van már németországban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásoknak, a mentési munkálatoknak köszönhetően azonban folyamatosan kerülnek elő emberek az összedőlt házak alól is. A kancellár délután az ahrweiler járásban fekvő schuld települést kereste fel, majd. Németország egyik legrégebbi és történelmileg legjelentősebb városa augsburg. A kölnhöz közeli euskircheni régióban az ár autókat sodort el és fákat tépett ki, 8 emberrel végezve. Az árvíznek halálos áldozatai is vannak, több tucat embert még keresnek.

Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.

Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel. Tovább emelkedett a németországi áradások áldozatainak száma, a hatóságok csütörtök esti adatai szerint legalább 45 ember halt meg a természeti katasztrófában. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Több mint száz halálos áldozata van már németországban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásoknak, a mentési munkálatoknak köszönhetően azonban folyamatosan kerülnek elő emberek az összedőlt házak alól is. Az utcákon hömpölyög a víz, a lakóházak nem bírják a terhelést, a hirtelen zúduló víztől több. Más európai országokban, így hollandiában, belgiumban és svájcban is áradások voltak. A hatalmas esőzések miatt villámáradások pusztítanak az országban. Orbán viktor segítséget ajánlott németországnak. Brutális természeti katasztrófa sújtja németországot. Schuld településen további 25 épület rogyadozik. Árvíz pusztít németországban — negyvenöten haltak meg. Az áradásokat a bernd nevű ciklon okozta, amely németország területének több mint 50 százalékát. A helyzetet súlyosbítja, hogy németország keleti részén és ausztria egyes vidékein is árvíz pusztít.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook